Servicii

Home / Servicii

Montare acoperisuri

Societatea noastra executa in Timisoara si zonele limitrofe montarea / executia de acoperisuri din tigla metalica (tabla). Cu noi aveti garantia calitatii, seriozitatii si a profesionalismului.

Competența profesioniștilor din echipa noastra ne permite sa oferim cel mai bun raport pret – calitate.

Montare ferestre si usi

O fereastra incorect montata isi injumatateste performantele de izolatie si etanseitate. De aceea, montajul trebuie efectuat corespunzator, de catre o firma specializata.

Executam montare ferestre si usi (termopan) la cele mai avantajoase preturi. Oferim promptitudine, calitate si nu in ultimul rand profesionalism.

Executie terase, pergole, foisoare, casute de gradina

Terasele de lemn sunt elemente arhitecturale decorative care pot fi atasate in exteriorul casei dvs. pentru a crea spatii placute si de multe ori sa contureze, prin amplasament, intrarea in casa.

Echipa noastra are o vasta experienta in realizarea de terase, foisoare , pergole din lemn. Contactati-ne cu incredere.

 Executie case pe structura din  lemn

De ce ne-am construi o casa pe structura din lemn?

Casele pe o structura de lemn au o multime de avantaje, cum ar fi:

  • costurile mai scazute atat cu construirea in sine, cat si cu incalzirea locuintei pe timp de iarna
  • timpul redus de executie al lucrarii
  • casele pe lemn sunt mai rezistente la cutremur

Asadar, daca v-ati hotarat sa va construiti o astfel de casa, Tepei Construct SRl este partenerul dumneavoastra ideal, avand o vasta experienta in domeniu, de peste 15 ani.

Finisaje interioare

Amenajarile interioare reprezintă partea delicată a unei construcții, de aceea necesită o atenție deosebită, care poate fi obținută numai de oameni devotați acestei profesii.

Ne recomandă experiența de lucru în domeniul amenajarilor interioare. Corectitudinea, seriozitatea și grija pentru detaliu ne reprezintă.

Termosisteme

 Montajul/Montarea Termosistemului pentru case reprezinta o parte importanta a activitatii noastre si ne mandrim cu recomandarile clientilor incantati de munca depusa de Tepei Construct SRL.

 

× Cu ce ​​vă putem ajuta?