Produse

Home / Produse

Seriozitate, promptitudine, profesionalism sunt cuvintele cheie care ne caracterizeaza.

Oferta Tepei Construct SRL include toata gama de produse si accesorii pentru acoperisuri, marca Bilka. Toate produsele au certificat de garantie.

Cu o experienta de peste 15 ani in montarea de acoperisuri, asiguram un raspuns prompt si adecvat nevoilor dumneavoastra legate de transportul materialelor. Intocmim gratuit calculul de materiale necesare pentru orice tip de acoperis.

ACOPERISURI

Bilka

Durată de viață. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.

Greutatea. Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

Etanșeitate. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

Rezistență la foc. Grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului

Estetica. Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

sursa:  bilka.ro

Coilprofil

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Profilul special conceput are decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile. Se recomanda pentru acoperisurile cu panta mai mare de 8o.

Sursa: coilprofil.ro


SISTEME PLUVIALE

Sistemul pluvial numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, aşa cum ȋi spune şi numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.


image020

 

 

 

 

 

 

 

sursa: bilka.ro

 


ACCESORII ACOPERISURI

BILKA


Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș. Acestea au rolul de a completa instalarea țiglei metalice asigurând protecția acoperișului. Accesoriile marca Bilka sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și cu tehnologie de ultimă generație.
BILKA propune o serie întreagă de accesorii pentru acoperiș.

sursa: bilka.ro

COILPROFIL

Pe langa tigla metalica sau tabla prefaltuita, Coilprofil va ofera si gama de accesorii necesare asigurarii conditiilor estetice si functionale ale acoperisului.

Accesoriile puse la dispozitia clientului includ:

  • suruburi autofiletante pentru structuri din lemn sau otel;
  • piese de finisaj;
  • profile de etansare, banda de etansare;
  • diferite tipuri de izolatie;
  • folie anticondens etc.

sursa: coilprofil.ro

Bordura fronton

Bordura fronton are rolul de a închide acoperişul în părţile laterale, acoperind astfel structura din lemn(grinda). Aceasta se montează la marginile perimetrale ale şarpantei, peste învelitoare.

Racord perete

Racordul de perete se foloseşte la îmbinarea învelitorii cu o suprafaţă verticală. Acesta asigură închiderea acoperişului la coşul de fum sau la pereţii sau zidurile care mărginesc şarpanta.

Dolie

Șanț sau unghi format la intersecția a două versante de acoperiș.

Coama

Linie de intersecție (orizontală sau oblică) a două versante de acoperiș.

Fixarea placilor pe zid

Se foloseste la intersectia unei ape cu un zid si impiedica apa sa se infiltreze pe langa perete.

Set cos fum

Setul Bilka este compus din patru elemente ce se fixeaza pe laturile cosului de fum, astfel impiedicand apa sa se infiltreze pe langa peretii sai.

× Cu ce ​​vă putem ajuta?